Avtalsvärde

Här kan du lägga till värde på dina avtal och få användbar statistik över vad din avtal är värda.

För att lägga till ett värde, gå in på ett avtal. Klicka på tre punkterna till uppe höger om avtalet, där hittar du alternativet "Sätt avtalsvärde"

Ange avtalsvärdet och klicka på Bekräfta.

Statistiken visas i din Överblick-sida.
Antalet avtal och värden som visas beror på om du har filtrerat överblicks-sidan efter "Alla användare" eller "Min användare" och vilken tidsperiod du ställt in.

Notera:

Om det finns en (-) som visar istället för ett värde betyder det att det inte finns några avtal eller avtal med ett värde som matchar dina kriterier.

Du kan också ställa in värdet på varje avtal via arkivet, klicka på de tre punkterna i det övre högra hörnet

Notera:

-Det land som ställts in på kontonivå bestämmer vilken valuta värdet ska visas i. För en Workspace med Workspace Branding bestämmer landet som angivits i brandingen vilken valuta det är.

- Om du ställer in en tids spann med ett slutdatum tidigare än datumet i dag (till exempel "föregående månad") visas ingen statistik för varken antalet avtal eller värde under "förfallet" eftersom utgångsdatumet kunde ha ändrats sedan dess, denna data kan inte spåras av vårt system.