Importera Avtal

"Importera" är en funktion som låter dig importera signerade avtal till ditt Oneflow-arkiv. Det här är ett bra sätt att göra ditt Oneflow-arkiv mer komplett och lägga till livscykler för avtal till avtal som skapats utanför Oneflow.

Så här gör du det:

Gå till "Avtal" och klicka på "Import".

Här kan du ladda upp och importera ditt avtal.

Du måste ange:

1. En avtalsfil (i PDF- eller TIFF-form)

2. Bilagor (valfritt)

3. Livscykel (välj typ av varaktighet)

4. Deltagare på din sida (Välj från en lista över dina kollegor i Oneflow eller lägg till tidigare kollegor)

5. Motpart (företagsinformation och deltagarnas namn) och kontraktstyp (B2B eller affär till individ)

6. Avtalsvärde (valfritt)

7. Taggar (valfritt)

När du har fyllt i allt trycker du på "Spara ändringar", sedan "Markera som signerad", väljer datumet för när avtalet signerades och trycker sedan på "Markera som signerad" igen.

Avtalet kommer att namnges efter motparten och läggas till i dina "Signerade" avtal märkta som "Import". Om du har valt en tidsperiod visas en livscykeldisplay i arkivvyn.

*Vänligen notera:

• När du importerar ett avtal kommer du automatiskt att ha rollen "organisatör" i avtalet. Om du är undertecknare i avtalet, klicka på ditt namn och ändra din roll till "undertecknare".
  • Ett importerat avtal kan det inte göras ändringar efter importen, så se till att inkludera all nödvändig information innan du avslutar importen.