Luo ensimmäinen sopimuksesi

Felicia Qvarfordt

Muokattu viimeksi: pe, 22. huhtikuuta, 2022 klo 10:16

Luo sopimusmalli

Ja töihin! Tässä artikkelissa opit luomaan sopimusmallin.

1. Klikkaa mallit nappia -> luo sopimusmalli

2. Tästä avautuu editointisivu, jossa voit alkaa rakentamaan omaa sopimusmallia. Aloita klikkaamalla lisää sisältö

3. Muokkausvalikko avautuu, jonne voit alkaa lisäämään erilaisia sopimuksen osia.

Huomio:

Jos et ole varma, mistä aloittaa, voit käyttää jotakin olemassa olevista sopimuksistasi ja luoda sen uudelleen Oneflow:ssa. Kehotamme sinua leikkimään osioiden kanssa löytääksesi luovia ratkaisuja! Meillä on myös mallikirjasto, josta voit ladata esimerkkimalleja ja saada inspiraatiota.

4. Kun sopimusmalli on valmis klikkaa tallenna.

Valitse mallin nimi

Kun olet valmis mallin kanssa:

1. Anna mallillesi nimi.

2. Valitse Vastapuolityyppi (yritys tai henkilö), sopimusmalliryhmä ja jos haluat salli vastapuolen hylätä tarjouksesi. Voit myös valita tavan, jolla sopimuskumppanisi vastaanottaa ja allekirjoitustavan millä hänen tulee allekirjoittaa.

3. Klikkaa tallenna mallin muutokset.

Aktivoi malli

Jotta malli olisi käytettävissä sopimuksen luomista varten, sinun on aktivoitava malli.

1. Palaa malliluetteloon ja napsauta vaihtopainiketta.

2. Nyt pääset sopimumalliin käsiksi uusi sopimus -valikosta

Luo sopimus

Nyt kun malli on aktiivinen, voit luoda siitä sopimuksia.

Mallin käyttäminen:

1. Napsauta pääikkunasta Uusi sopimus.

2. Etsi mallisi luettelosta ja napsauta sitä.

Jos etsit tapaa luoda yksinkertainen PDF-mallinen sopimusmalli, tutustu tähän oppaaseen.