Video i avtalsinnehåll

Videor är ett fantastiskt sätt att göra dina avtal personliga och generera större uppmärksamhet från din motpart. Du kan lägga till en video antingen som ett välkomstmeddelandeeller som vi skall gå igenom i denna guide, som en del av innehållet i avtalet.

Ladda upp video

1. För att börja, gå in på valfritt avtal eller mall.
  2. Video har en egen sektion som behöver läggas till. Tryck på +-knappen ovanför eller under en sektion.
  3. Välj "Video" som sektionstyp.

4. Den nya sektionen kommer nu att dyka upp med information om hur du kan ladda upp videon samt en högsta filstorlek för videon.
  5. Välj den videofil du önskar för uppladdning och bekräfta.

Video-filer kan vara högst 120 MB i storlek.

Inställningar för videosektionen

Bra jobbat! Du har nu en video i avtalet. När du håller musen över videon kommer du se en verktygsruta dyka upp ovanför videon med flertal alternativ.

De första tre knapparna till vänster bestämmer storleken på videon.

• Den vänstra knappen är för alternativet Liten. Videon kommer att visas i en liten centrerad form.
  • Mittenknappen är för alternativet Stor. Videon kommer att visas som i skärmbilden ovan, i ett större format.
  • Den högra knappen är för alternativet Full bredd. Detta är vårt största alternativ, vilket innebär att videon täcker hela bredden av avtalet och lämnar inget vitt utrymme åt sidorna.

Du kommer också se ett [ T ] alternativ, vilket innebär att du kan lägga till en titel eller text tillsammans med videon. Denna text kan formateras och anpassas med hjälp av vår vanliga redigerings-verktyg för text, precis som i en vanlig text-och-bild-sektion. De sista alternativen är för att ersätta videon med en annan, samt en knapp för att ta bort videon helt och hållet.

Motpartens vy

• Motparten trycker bara på "play" knappen för att spela upp videon.
  • I den nedladdade PDF:en kommer en skärmbild på videon att visas tillsammans med en text som informerar om att videon måste visas i online-versionen av kontraktet.