Redigera signerat avtalet

Inga ändringar kan göras i ett fullt signerat avtal. Vi har inget sätt att låsa upp ett avtal utan att göra din digitala signatur ogiltig.

Så vad kan jag göra?

- Gör en kopia av avtalet

Klicka på "de 3 prickarna" uppe till höger om avtalet i applikationens och välj "kopiera"

Gör dina ändringar, spara dem och skicka dem till din motpart för en ny signatur för ditt nya avtal.

Varför måste jag få en ny signatur?

Även om du kanske tänker på det som "samma avtal" som tidigare, att ändra alla detaljer gör det till ett helt nytt avtal som kräver en ny signatur.

Vad gör jag med det gamla avtalet?

Ta bort den helt eller lägg till en tagg som säger något som "Ersatt av avtal X". Du kan också lägga till en kommentar till det gamla avtalet med en länk till det nya avtalet.