Liitä asiakirjoja tai tiedostoja

Felicia Qvarfordt

Muokattu: Keskiviikkona 20.7.2022 klo 14.04

Tiedostojen liittäminen sopimukseen on hyvä tapa lisätä sopimukseen tarpeellista mutta liian pitkää sisältöä.

Huomio

Liitteet katsotaan osaksi sopimuksia, mutta vain PDF-liitteet näkyvät lopullisessa PDF-tiedostossa. Voit ladata muita tiedostoja erikseen.

Sopimusnäkymässä ja lopullisessa PDF-tiedostossa on linkkejä tiedostojen katseluun ja lataamiseen.

Lisää liite

Liitteen lisääminen:

1. Siirry sopimukseen ja lisää uusi osio napsauttamalla + -painiketta.

2. Lisää Liitteet-osio.

3. Napsauta liite-osiossa Lisää liite -painiketta.

4. Sinulla on nyt mahdollisuus ladata tiedosto. Napsauta Lataa tiedosto ja valitse laitteestasi tiedosto, jonka haluat lisätä sopimukseesi.

5. Voit nimetä tiedoston uudelleen latauksen jälkeen, jotta se olisi kuvaavampi.

6. Siirrä hiiren osoitin liitteen päälle, napsauta "kynää" ja anna uusi nimi.

Huomautus: Tiedoston kokorajoitus on 20 Mt

Näytä liitteet

Liite ei näy sopimusnäkymässä, ellet avaa sitä. Liitteen katsominen:

1. Vie hiiri liiteosion päälle nähdäksesi liitevalikon.

2. Avaa liite sopimusnäkymässä napsauttamalla Näytä tai tallenna ja katso se laitteellasi napsauttamalla Lataa.

Jos lataat lopullisen sopimuksen PDF-muodossa, löydät liitteiden latauslinkit kohdasta, josta olet lisännyt ne sopimukseen.

Jos olet liittänyt PDF-tiedoston, järjestelmä lisää sen sisällön kokonaisuudessaan sopimus PDF:n loppuun.

Vinkkejä

• Sekä sinä että kumppanisi voitte lisätä liitteitä. Napsauta liiteosion asetusten hammaspyörää ja valitse Salli vastineiden lisätä liitteitä.

• Muista, että liitteet eivät ole interaktiivisia kuten Oneflow-sopimukset. Jos sinulla on liite, joka vaatii vastapuolen syötteen, harkitse sen liittämistä sopimukseen.