Skapa ett Workspace

Du kan välja att skapa ett workspace för varje avdelning, bolag i en koncern eller avtalstyp tex. Ett workspace är som e ett underkonto för att lagra dina avtal och styra åtkomst (mer information här). Administratörer kan skapa nya workspaces och ge olika åtkomst åt kollegorna.

Notera :

Ingen kommer att kunna komma åt ett nyskapat workspace. Du måste ge åtkomst till "användare och/eller grupper" innan någon användare kan skapa och visa avtal i workspace:et, inklusive dig själv.

Skapa ett Workspace

1. Gå till Användarhantering & workspaces fliken (andra fliken nerifrån)
  2. Välj "Workspaces"
  3. Välj + Skapa workspace
  4. Ge ditt workspace ett namn, välj typ och ange eventuellt en beskrivning
  5. Bekräfta

När workspace har skapats kan du följa stegen för att ge åtkomst till en workspace.