Ändra lösenord

Jag vill ha ett nytt lösenord!

- Klicka på dina initialer i det övre högra hörnet och välj “Min Profil”.

- Bläddra ner till ”Ändra lösenord”.

- Ändra ditt lösenord genom att välja ett nytt och använd ditt gamla lösenord för att bekräfta ändringen.

Jag kommer inte ihåg mitt gamla lösenord!

- Logga ut från applikationen

- Klicka på "Glömt ditt lösenord?", Fyll i din e-postadress och klicka på "Skicka".

- En länk skickas till ditt e-postmeddelande. Om du klickar på den återställs ditt lösenord och du kan skriva in ett nytt.

Jag vill ändra lösenordet för ett konto, men jag kan inte komma åt e-postinkorgen!

Detta är ofta fallet när en användare ärver ett användarkonto från en tidigare användare.

Be en administratör från ditt konto att kontakta support@oneflow.com och ange det e-postmeddelande som används för kontot, så återställer vi lösenordet för kontot.