Ta över en befintlig användare

Vi rekommenderar att detta lämnas till Oneflow-administratörer. Om du är användare, be en administratör att göra följande:

- Kontakta support@oneflow.com för att återställa lösenordet

- Logga in på det konto du vill byta användare för

- Gå till Inställningar> Profil och ändra namn och e-postadress

Ett registrerings-e-postmeddelande skickas till den nya e-postadressen. Se till att mottagaren öppnar e-postmeddelandet för att bekräfta anslutningen till e-postadressen och att de kan logga in på kontot.

Vi rekommenderar också den nya användaren att ändra lösenordet genom att gå till Inställningar> Ändra lösenord.