Workspace Branding

Som en förlängning av de funktioner som finns i Workspaces presenterar vi dig nu möjligheten till Workspace Branding.

Detta innebär att du kan märka dina workspace enligt olika dotterbolag samtidigt som du håller alla workspace samlade under ett konto. Så till exempel, om ditt företag har ett svenskt, ett norskt och ett finskt dotterbolag kan du skapa en separat workspace för varje dotterbolag och välja en annan logotyp, organisationsnummer, namn och land.

Informationen i ett brandat Workspace kommer att skriva över informationen på kontonivå och följa på alla skapade avtal.

Så här görs det:

1. Gå till workspace i menyn till höger

2. Välj det workspace som du behöver en ny branding för

3. Gå till fliken Branding

4. Aktivera Branding

5. Fyll i relevant information (Namn och land krävs medan organisationsnummer och logotyp är valfria).

6. Spara

Din brandade workspace är nu skapad!

Notera:

• När Workspace-varumärket är avstängt kommer alla mallar automatiskt att återgå till att använda kontonivåvarumärke (logotyp, företagsinformation etc.)
  • Utkast, öppna avtal och signerat avtal är påverkas inte av att man ändrat branding i workspacet, förutom logotypen som ändras.
  • Eftersom Workspace-märkning är aktiverat från Workspace-modulen är åtkomst endast tillgänglig för administratörer.