Meddelande mallar för Workspaces

Meddelandemallar

Varje workspace har kontroll över sina egna meddelandemallar och det finns inga begränsningar för hur många meddelandemallar en workspace kan ha.

Skapa meddelandemallar

Som användare med åtkomst till "Kan administrera avtal- och meddelandemallar" så kan du skapa nya meddelandemallar och göra dem tillgängliga automatiskt för alla användare med åtkomst till workspacet.

1. Gå till "Mallar"
  2. Välj fliken Meddelandemallar
  3. Välj + Skapa mall och ange mall namn och typ
  4. Välj Bekräfta för att slutföra processen

Redigera meddelandemallar

Redigering av meddelandemallar kan göras från dom 3 prickarna under "Åtgärder" till vänster för meddelandemall (se nedan).

1. Gå till "Mallar"
  2. Välj fliken Meddelandenmall
  3. Klicka på en av meddelandemallarna
  4. När du är i mallvyn klickar du på Redigera
  5. Ändra malluppgifterna (typ, namn, ämne och meddelande)
  6. Bekräfta

Radera meddelandemallar

Ta bort meddelandemallar kan göras under "Åtgärder" och sen klicka på dom 3 prickarna och på "Ta bort" (se nedan).

Läs och lär dig mer om privata meddelandemallar.