Bjud in användare

Lägga till användare

För att lägga till en användare:

1. Gå till "Admin", "Användare" och välj "+ Bjud in användare".

2. Ange användarens fullständiga namn och e-postadress. Under "Användartyp" väljer du om du vill att användaren ska ha användarrollen "Användare" eller "Administratör".

Under "Workspaces" kan du välja vilket/vilka Workspaces användaren ska ha tillgång till och sedan vilka rättigheter användaren ska ha.

3. Tryck "bekräfta" för att slutföra processen.

Användaren kommer att få ett e-postmeddelande för att slutföra registreringen.

Användartyper

Oneflow har två användartyper:

• Användare: Har tillgång till Oneflow enligt sin roll. Detta är standardtypen.
  • Administratör ger inte bara åtkomst till Oneflow, utan ger också åtkomst till alla administrationsfunktioner som att bjuda in användare, skapa workspace eller hantera kontouppgifterna.