Bjud in användare

Lägga till användare

Gå till "Admin", "Användare" och välj "+ Bjud in användare" och ange användarens fullständiga namn och e-postadress. Under "Användarroll" väljer du om du vill att användaren ska ha användarrollen "Användare" eller "Administratör".

Under "Arbetsytor" kan du välja vilken/vilka arbetsytor användaren ska ha tillgång till och sedan vilken behörighet användaren ska ha i dessa arbetsytor.

Tryck "bekräfta" för att slutföra processen.

Användaren kommer att få ett e-postmeddelande för att slutföra registreringen.

Användarroller

Oneflow har två användarroller:

• Användaren har tillgång till Oneflow. Detta är standard användarrollen.
  • Administratör ger inte bara åtkomst till Oneflow, utan ger också åtkomst till alla administrationsfunktioner som att bjuda in användare, skapa workspace eller hantera kontouppgifterna.