Kutsu käyttäjiä

Felicia Qvarfordt

Muokattu: ma 2. toukokuuta 2022 klo 15.36

Lisää käyttäjiä

Uuden käyttäjän lisääminen:

1. Siirry kohtaan Järjestelmänvalvoja > Käyttäjät ja napsauta + Kutsu käyttäjä.

1. Täytä käyttäjän tiedot Koko nimi- ja Sähköpostiosoite.

2. Valitse Käyttäjärooli-kohdassa, haluatko käyttäjällä olevan Käyttäjän- vai Järjestelmänvalvojan rooli.

3. Työtilat-kohdassa voit valita, mihin työtiloihin käyttäjällä on pääsy, ja valita sitten näiden työtilojen käyttäjärooli Oikeudet-kentässä.

Huomio:

Oneflow sisältää kaksi käyttäjäroolia:

• Käyttäjä - hänellä on pääsy Oneflow-palveluun. Tämä rooli on oletuskäyttäjärooli.

• Järjestelmänvalvoja – hänellä on pääsy Oneflow-palveluun ja kaikkiin hallintaominaisuuksiin, kuten käyttäjien kutsumiseen, työtilojen luomiseen tai tilitietojen hallintaan.

Käyttäjän rekisteröinti

Käyttäjälle lähetetään sähköposti, jossa hänen on napsautettava Hyväksy kutsu suorittaakseen rekisteröintiprosessin loppuun.