Felsökning

Jag har inte fått avtalets e-postmeddelande!

- Börja med att kontrollera dina skräppost- och / eller papperskorgen i din inkorg. Du kan också kontrollera med din interna IT-support om de har märkt att e-post från Oneflow förhindras.

- Be din motpart skicka en påminnelse.

Jag kan inte öppna avtalet!

- Försök att klicka på knappen "Öppna".

- Använder ditt företag några säkerhets- eller brandväggsinställningar? Kontrollera med din interna IT-support om det finns säkerhetsinställningar som blockerar din åtkomst.

Jag kan inte signera ett avtal!

- Se till att du har sparat alla dina ändringar! Klicka på "Spara" -knappen för att få den gröna "Signera" -knappen att visas.

- Se till att du har fyllt i alla obligatoriska fält! Obligatoriska fält är markerade med (obligatoriska) och blå pilar:

Jag behöver hjälp med något annat!

Även om vi gärna hjälper, rekommenderar vi att du kontaktar din motpart först. Eftersom de är Oneflow-användare kan de förmodligen peka dig i rätt riktning.

Min motpart kan inte hjälpa mig!

Inga bekymmer, då hjälper vi dig! Men vi behöver sannolikt lite information.

Vänligen skriv ner:

- En kort beskrivning av ditt problem

- E-post och företagsnamn på din motpart

- Din webbläsare (Safari, Google Chrome, Firefox, Internet Explorer etc.)

- Enheten du använder för att öppna kontraktet (telefon, surfplatta, bärbar dator, stationär dator etc.)

- Och om du kan, ta bilder av det upplever som problem alltid vara till hjälp!

Skicka ett e-postmeddelande till  support@oneflow.com så hjälper vi dig!