Rebranding samlingar

Vi har omarbetat vårt koncept för samlingar för att bättre återspegla hur de kan användas och hur din användning av dem utvecklas och växer. Funktionaliteten är fortfarande densamma så du behöver inte oroa dig för några ändringar i ditt konto, vi ändrar bara namnet.

Vi presenterar nu Workspaces!

Om du letar efter vägledning i anslutning till detta område, använd sökfrasen "Workspace" och rätt artiklar kommer att visas :)