Global Sök

Om du har tillgång till flera workspace är det inte alltid lätt att veta vilket avtal som finns i vilket workspace, så vi är glada över att kunna göra din avtalshantering enklare genom Global sökning!

Det betyder att du kan söka efter valfritt avtal genom alla dina Workspaces. De uppgifter du kan söka efter är desamma som i arkivet: deltagare, status, datum, taggar, datafält.

Du hittar det globala söket till vänster när du är inloggad i Oneflow.

Så fungerar det

När du trycker på sökikonen kommer du till en vy som visar alla avtal du har åtkomst till i alla kombinerade workspaces. Vi har också lagt till Workspace-namnet på varje avtal, så att du enkelt kan se vart avtalet ligger.

Du kan även filtrera på workspaces i denna vy