Global sökning

Om du har tillgång till flera workspace är det inte alltid lätt att veta vilket avtal som finns i vilken workspace, så vi är glada att över att kunna göra din avtalshantering enklare genom att introducera Global sökning!

Det betyder att du kan söka efter valfritt avtal i alla dina Workspaces. De uppgifter du kan söka efter är desamma som i arkivet: deltagare, status, datum, taggar, datafält.

Du hittar din globala sökning i det övre högra hörnet när du är inloggad på Oneflow, bredvid dina initialer och den öppnas för ett fält när du klickar på

Så fungerar det

När du trycker på sökikonen uppe till höger i Oneflow så kommer du till en global avtalslista, som visar alla dina avtal i alla de Workspacen som du har tillgång till. Vi har också lagt till Workspace-namnet på varje avtal, så att du enkelt kan se vilket Workspace som avtalet finns i.

Vi har också lagt till Workspaces i filter-listan som låter dig välja vilka avtal som ska visas från varje Workspace.