Global sökning

Om du har tillgång till flera workspace är det inte alltid lätt att veta vilket avtal som finns i vilken workspace, så vi är glada att göra din avtalshantering enklare genom att introducera Global sökning!

Det betyder att du kan söka efter valfritt avtal i vilken workspace som helst. De uppgifter du kan söka efter är desamma som i arkivet: deltagare, status, datum, taggar, datafält.

Du hittar din globala sökning i det övre högra hörnet när du är inloggad på Oneflow, bredvid dina initialer och den öppnas för ett fält när du klickar på

1.
2.

Skriv in din sökning och en lista med matchande avtal visas med motpart, signeringsdatum, Avtals-ID och Workspace.

Klicka på avtalet för att gå direkt in i det!