Lägga till en video i avtalet

Du kan nu spela in en skärmdemo med röst eller en personlig videohälsning i Oneflow och lägga till dem som en del av innehållet i ditt förslag eller avtal!

Genom att lägga till en video i ett avtal har du en extra möjlighet att förklara vissa delar av avtalet eller att helt enkelt presentera dig själv för att ytterligare öka chanserna för att avtalet signeras.

Så här gör du det:

Eller läs hela texten nedan:

När du skapar ett avtal hittar du "lägg till video" till höger i sidofältet.

När du klickar på "lägg till video" kan du välja önskad metod för att lägga till videon:

• Spela in från webbkamera
  • Spela in från skärmen
  • Ladda upp från dator

Vänta tills uppladdningen och bearbetningen är klar, tryck sedan på "tillbaka till avtal" så visas videon till höger i sidofältet. Nu är du klar!

Den tillagda videon visas som ett popup-fönster första gången motparten öppnar avtalet. Den kommer att spelas när de trycker på Play-knappen. När de har sett det en gång kan det fortfarande ses och ligga på vänster sida av avtalsinnehållet.

Notera:

• En inspelad video kan vara högst 5 minuter lång
  • Filstorleken är begränsad till 120 MB
  • Vi stöder endast webbläsare Chrome och Firefox
  • När du lägger till en video är det viktigt att inte avbryta eller uppdatera sidan under "bearbetning"
  • Du kan stänga av din mikrofon genom att trycka på ikonen i det nedre högra hörnet
  • Du kan pausa inspelningen genom att trycka på pausikonen till vänster om inspelningsknappen
  • Om din kamera eller mikrofon inte är aktiverad får du ett meddelande.