Submit a ticket
Välkommen
Logga in

Ta bort åtkomst till en Workspace

När en användare inte längre ska ha tillgång till Workspace och dess avtal och mallar kan du ta bort åtkomst till Workspacen.




Ta bort åtkomst till en Workspace



  1. Gå till Workspaces-fliken
  2. Välj en Workspace
  3. Välj fliken Åtkomst
  4. Hitta användaren eller gruppen du vill ta bort åtkomsten för
  5. Klicka på de 3 prickarna till höger om användaren/gruppen
  6. Klicka på "Ta bort åtkomst"



Hjälpte det här svaret? Ja Nej

Send feedback
Synd att vi inte kunde vara till hjälp. Hjälp oss förbättra denna artikel med din feedback.