Min Överblick

Välkommen till din Överblick!

Du har nu enkelt tillgång till värdefull statistik. Överblickens vy visar:

• Antalet skickade avtal under de senaste 30 dagarna

• Antalet signerade avtal under de senaste 30 dagarna

• Antalet förfallna avtal under de senaste 30 dagarna

• Antalet avfärdade avtal under de senaste 30 dagarna

• Tid att signera - Antalet signerade avtal under vald period, baserat på tiden som gått sedan publiceringsdatumet.

Signeringstakt - Andelen signerade avtal under vald period mot det totala antalet avtal som fortfarande är i fasen pågående eller förfallna.

Filter:

Du kan enkelt ändra tidsperioden som visas genom att klicka på datumfältet i det övre högra hörnet på din Överblick sida.

Du kan också välja om du bara vill se din egen statistik eller en översikt över statistik för alla användare på arbetsytan.

Om du har behörighet att visa dina kollegors avtal i en workspace kan du också se statistik för de mest aktiva användarna på din överblicks sida.

För att se den här vyn, välj alla användare, längst ner på sidan visas diagrammet.

Om du vill dyka in i om hur statistiken beräknas, gå vidare här!