Skapa en PDF-mall

Här är en snabb och enkelt guide på hur du kan skapa en mall i PDF format, om allt du vill göra är att ladda upp en PDF-fil och skicka för signering.

Skapa en PDF-mall

För att skapa PDF mallen:

1. Gå till Mallar och klicka på Mallbibliotek.
  2. Välj mallen Embed PDF, klicka sedan på Bekräfta.
  3. Efter att du har bekräftat kommer du att omdirigeras till mallen där du kan ladda upp den PDF du önskar samt välja dina önskade inställningar, som språk, leveransmetod, signeringsmetod m.m.
  4. Namnge mallen och klicka sedan på spara Malländringar.

När du är nöjd, gå tillbaka till huvudmenyn, klicka på Nytt avtal. I listan av mallar hittar du nu din PDF mall redo att användas!

Skicka ett avtal utifrån din nya PDF-mall

När du är klar med att skapa en PDF-mall kan du använda den för att skicka iväg ett avtal

1. Från mallen kan du klicka på använd mall
  2. Alternativt så kan du klicka på Nytt avtal i huvudmenyn och välja din mall i mall-listan som visas.
  3. Byt namn på avtalet, lägg till motparter och klicka på Skicka!

Notera: Du kan även skicka ut en PDF för signering utan en grundmall, använd då "skapa tomt" funktionen.