Skapa en avtalsmall i PDF

Här är ett snabbt och enkelt sätt att skapa en mall i PDF format, om allt du vill göra är att ladda upp en PDF-fil och skicka för signering.

För att skapa PDF mallen, gå till Mallar och klicka på Mallbibliotek

Välj mallen "Standard PDF", bekräfta.

Efter att du bekräftat kommer du omredigeras till mallen där du kan välja dina önskade inställningar, som språk, leveransmetod, signeringsmetod m.m.

När du är nöjd, gå tillbaka till huvudmenyn, klicka på Nytt avtal, i listan av mallar hittar du nu din PDF mall redo att användas!