Logga in i Oneflow

Få en inbjudan

Note:
För att komma åt Oneflow-plattformen behöver du bli inbjuden till ert företagskonto av en administratör.

Inbjudan får du som ett e-postmeddelande och ser ut så här:

1. Klicka på den gula knappen för att slutföra din registrering.
  2. Välj ditt lösenord och klicka på "registrera" knappen. Klart!

Observera:
Inbjudningslänken är aktiv i 7 dagar. Om du inte kan bekräfta din registrering inom tidsramen, be din administratör att skicka inbjudan på nytt.