Din inloggning

För att komma åt Oneflow-plattformen behöver du bli inbjuden till ert företagskonto av en administratör. Som inbjudan får du ett e-postmeddelande som ser ut så här:

Klicka på den gula knappen för att slutföra din registrering.

Välj ditt lösenord och klicka på "registrera" knappen. Klart!

Observera att inbjudningslänken är aktiv i 7 dagar. Om du inte kan bekräfta din registrering inom tidsgränsen, be din administratör att skicka inbjudan på nytt.