Please note that BankID is currently only available to our Swedish customers! The following article is presented in Swedish - For more information in English, please contact support@oneflow.com

Aktivera BankID
Gå till Konto> Tilläggstjänster. Gå till "BankID", klicka på "Status" så att knappen blir grön. Klicka sedan på "Inställningar"> "Redigera" och fyll i bolagsinformationen som efterfrågas av banken > Bekräfta.

Din ansökan har nu skickats! Banken hanterar varje ansökan manuellt och ärendehanteringen tar ca 5-7 bankdagar.

Efter att ett certifikat utfärdats kan du välja BankID som signeringsmetod.

I en mall klickar du på rullgardinsmenyn till höger märkt "Signeringsalternativ", välj BankID och spara dina ändringar. Alla avtal som skapas utifrån mallen kommer därefter att ha BankID som standardsignering.

I ett pågående avtal klickar du på deltagare med rollen Undertecknare och väljer BankID i rullgardinsmenyn märkt "Signeringsalternativ". Spara dina ändringar.