Please note that BankID is currently only available to our Swedish customers! The following article is presented in Swedish - For more information in English, please contact support@oneflow.com

Aktivera BankID
Gå till Inställningar> Tilläggstjänster. Gå till "BankID", klicka på "Aktivera" och följ instruktionerna.
Vår support kommer då att få en notifiering och påbörja ansökan om ert BankID-certifikat. Detta tar mellan 2-3 bankdagar.

Om du/ni representerar olika företag, alltså företag med skilda organisationsnummer, behöver du ansöka om separata certifikat för dessa.

Efter att ett certifikat utfärdats kan du välja BankID som signeringsmetod.

I en mall klickar du på rullgardinsmenyn till höger märkt "Signeringsalternativ", välj BankID och spara dina ändringar. Alla avtal som skapas utifrån mallen kommer därefter att ha BankID som standardsignering.

I ett pågående avtal klickar du på deltagare med rollen Undertecknare och väljer BankID i rullgardinsmenyn märkt "Signeringsalternativ". Spara dina ändringar.

Jag har BankID aktiverat, men kan inte välja det på ett av mina konton - Varför?

BankID eller certifikat läggs inte till automatiskt på nya konton. Om du skapar ett konto efter att vi ansökt och utfärdat ett certifikat, skicka gärna namnet på kontot så lägger vi till det till ditt certifikat.