Lähetä sopimus

Felicia Qvarfordt

Muokattu: ma 25. huhtikuuta 2022 klo 15.18

Luo sopimus mallista

Aloitetaan luomalla uusi sopimus olemassa olevasta mallista:

1. Napsauta Uusi sopimus -painiketta. Tämä avaa luettelon kaikista aktiivisista malleista, joista voit valita sopimuksen. Tai voit valita vaihtoehdon Luo tyhjä, jolloin voit luoda mukautetun sopimuksen ilman olemassa olevia osia.

Huomio:

Oneflow tukee erilaisia asiakirjoja, mikä mahdollistaa yrityksesi kasvun Oneflow:n avulla. Voit luoda tyhjän sopimuksen, jos sinulla on lupa luoda sopimuksia ja muuttaa sopimusten asettelua työtilassa.

2. Selaa sopimus läpi, lisää kaikki tarvitsemasi tiedot ja jatka osapuolten lisäämistä sopimukseen.

Lisää kollega

Huomio:

Sinun on määritettävä rooli sopimuksessa jokaiselle vastapuolelle. Allekirjoittaja voi tarkastella ja allekirjoittaa sopimusta, kun taas Vaikuttaja voi tarkastella ja kommentoida sopimusta. Katsoja voi lukea sopimuksen, mutta ei tehdä muutoksia. Voit lisätä useamman kuin yhden osallistujan tai vastapuolia muista yrityksistä.

Tarvittaessa voit lisätä kollegan, jonka tulee myös allekirjoittaa sopimus:

1. Napsauta oikeanpuoleisessa ruudussa Lisää kollega.

2. Täytä kaikki vaaditut kentät avautuvassa ikkunassa ja napsauta Lisää.

Lisää vastapuoli

Nyt on aika lisätä vastapuolet sopimukseesi:

1. Napsauta oikeanpuoleisessa ruudussa Lisää vastapuoli.

2. Valitse, onko vastapuoli Yritys vai Yksityishenkilö napsauttamalla vastaavaa välilehteä.

3. Täytä kaikki pakolliset kentät ja napsauta Lisää.

Tallenna ja lähetä

Nyt kun olet täyttänyt kaikki tarvittavat tiedot:

1. Tallenna muutokset ja napsauta Lähetä.

2. Tarkista näkyviin tulevasta vahvistusikkunasta viesti, jonka aiot lähettää sopimuksen mukana ja napsauta Lähetä.

3. Kaikki sopimusosapuolet saavat suojatun linkin tarkastella sopimusta ja olla vuorovaikutuksessa sen osien kanssa.

Huomio:

Saat ilmoituksen, kun kumppanisi on avannut sopimuksen, ja näet kuinka monta kertaa se on avannut sen viemällä hiiren sopimukseen osapuolen päälle.

4. Jos toisella osapuolella on kysyttävää, he voivat kysyä kysymyksiä Kommentti-osiossa. Kaikki osallistujat saavat ilmoituksen aina, kun muutoksia tehdään ja tallennetaan.

5. Kun kaikki sopimusehdot on käsitelty ja tarvittavat tiedot täytetty, on aika allekirjoittaa! Kaikkien sopimuspuolten on napsautettava Allekirjoita-painiketta.

Valmista!

Onnittelut ensimmäisestä Oneflow-sopimuksesta!