Luo PDF-sopimus

Felicia Qvarfordt

Muokattu: pe 22. huhtikuuta 2022 klo 15.47

Jos sinulla on PDF-sopimus, jota ei tarvitse muokata lähetyksen jälkeen, tämä sivusto on sinulle! Luo ensimmäinen PDF-sopimus noudattamalla alla olevia ohjeita.

Luo PDF-sopimusmalli

Voit luoda PDF-mallin näin:

1. Siirry kohtaan Mallit ja klikkaa Mallikirjasto.

2. Valitse standardi PDF-malli ja napsauta Vahvista.

3. Kun olet vahvistanut, järjestelmä ohjaa sinut malliin. Napsauta Lisää PDF-dokumentti lisätäksesi PDF-tiedoston, joka toimii mallina tuleville PDF-sopimuksillesi. Voit myös valita sopivat asetukset, kuten kielen, toimitustavan, allekirjoitustavan jne.

4. Nimeä malli ja napsauta Tallenna mallin muutokset.

Nyt olet valmis luomaan sopimuksia tämän mallin perusteella!

Luo PDF-sopimus

Kun olet luonut PDF-mallin, voit käyttää sitä PDF-sopimusten luomiseen.

1. Napsauta mallissa Käytä mallia.

2. Vaihtoehtoisesti voit klikata päävalikosta kohdasta Uusi sopimus ja valita mallisi näkyviin tulevasta malliluettelosta.

3. Nimeä sopimus uudelleen, lisää sopimuspuolia ja napsauta Lähetä.